Terug

ABK Imoker Poetry Wood tegels

De Poetry Wood tegels van ABK Imoker brengt de poëzie van hout tot leven. Deze tegels hebben een natuurlijke uitstraling met een elegant patina die is gecreëerd door het verstrijken van de tijd. Met de keuze uit vier zachte kleuren zijn de plankformaten klassiek en kunnen ze worden aangevuld met een modulair element van 20x20 cm.

De collectie biedt een onweerstaanbaar assortiment aan ambachtelijke stijldecoraties, waaronder een met de hand beschilderde pleisterlook die de textuur van het hout verbetert en een iriserend metallic effect.

De Poetry Wood tegel collectie in vier prachtige kleuren

Poetry Ecru, Poetry Gold, Poetry Mud en Poetry Oak. Deze kleuren brengen de natuurlijke uitstraling van hout tot leven en zorgen voor een rustieke en warme sfeer in je interieur. Of je nu kiest voor een elegante en moderne uitstraling met Poetry Gold of voor een meer rustieke uitstraling met Poetry Oak, deze tegels maken een statement in elke ruimte.

De Poetry Wood vloertegels zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, elk met hun eigen unieke uitstraling en persoonlijkheid. Poetry Ecru heeft een lichte, neutrale uitstraling die elke ruimte opent en een gevoel van ruimte creëert. Poetry Gold is een iets donkerdere, warmere kleur die perfect is voor het toevoegen van een gezellige en luxe uitstraling. Poetry Mud heeft een aardse, organische uitstraling die doet denken aan een boswandeling, terwijl Poetry Oak de meest traditionele houtlook heeft, waardoor het een klassieke keuze is voor elk interieur.

Deze tegels veranderen de sfeer van elke ruimte

Door de warme, natuurlijke uitstraling is het ideaal voor het creëren van een gezellige sfeer in huis. Combineer de tegels met natuurlijke materialen zoals houten meubels en linnen stoffen voor een rustieke, landelijke look. Of ga voor een moderne en strakke uitstraling door de tegels te combineren met minimalistische meubels en accessoires.

De Poetry Wood tegel collectie is niet alleen geschikt voor gebruik in woonruimtes, maar ook voor commerciële ruimtes zoals restaurants, kantoren en hotels. De duurzame eigenschappen van de tegels maken ze bestand tegen intensief gebruik en ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Creëer een unieke vloer met deze tegels van ABK Imoker

Door de verschillende formaten van de tegels kunnen ze op veel verschillende manieren worden gelegd, van traditionele visgraatpatronen tot moderne, lineaire ontwerpen.

Kies Poetry Wood wandtegels van ABK Imoker voor een duurzame en stijlvolle oplossing voor elke ruimte in huis of op kantoor. Door de combinatie van natuurlijke uitstraling en duurzame eigenschappen, zul je jarenlang genieten van de warme, elegante uitstraling van deze bijzondere tegelcollectie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie