• ABK Imoker Docks tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

ABK Imoker Docks tegels

ABK Imoker Docks tegels

De ABK Imoker Docks tegels bestaat uit vintage vloertegels en wandtegels met cementlook en unieke designs. De ABK Imoker Docks tegels zijn geheel nieuw, maar hebben een ‘oude’ look. De combinatie van zes natuurlijke basiskleuren voor de vloer en prachtige patronen voor op de muur zorgt voor een opvallend interieur. De ABK Imoker Docks vintage tegelserie staat mooi in uw woonkamer, maar ook van uw keuken of woonkamer maken deze vintage tegels een indrukwekkend geheel.

ABK Imoker Docks vloertegels zijn leverbaar in de natuurlijke basiskleuren:

  • Silver
  • Grey
  • Black
  • White
  • Bone
  • Warm

ABK Imoker Docks tegels zijn er in vele formaten, zowel vierkant als langwerpig. Dit biedt nog meer veelzijdigheid in de samenstelling van de tegels. Het grootste vierkante formaat is 60x60 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in meerdere langwerpige formaten die te combineren zijn tot een speels geheel. Daarnaast zijn er ABK Imoker Docks tegelstroken, mozaïek tegels en speciale stukken leverbaar. Bekijk de verschillende decoren, van traditioneel Portugese patchwork tegels tot aan vintage industriële tegels met cijfers.

Download de ABK Imoker Docks tegelserie brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Docks van ABK Imoker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van ABK Imoker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de ABK Imoker Docks tegelserie.

Vraag een offerte aan