Terug

Unicom Starker Icon tegels

De Unicom Starker Icon tegelserie bestaat uit mooie betonlook vloertegels en wandtegels in prachtige neutrale tonen. Unicom Starker Icon vloertegels hebben de uitstraling van cement, maar het onderhoudsgemak en van keramische tegels. Uw interieur oogt door de betonnen uitstraling robuust en modern. Bovendien bestaat de Unicom Starker Icon tegelserie uit natuurlijke kleuren, wat ervoor zorgt dat uw interieur extra opvalt.

Unicom Starker Icon tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Bone White
  • Dove Grey
  • Gun Powder
  • Taupe Back
  • Jet Black

Unicom Starker Icon tegels zijn er in vierkante formaten (zoals 80x80 cm) en in langwerpige formaten (zoals 40x90 cm). Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallender decor dat iets weg heeft van versleten vintage patchwork tegels, maar dan in de subtiele Icon kleuren. Unicom Starker Icon tegels zijn ook verkrijgbaar in mozaïek en in tegelstroken voor op de wand. En er zijn speciale legstukken verkrijgbaar voor optimaal leggen.

Bekijk Unicom Starker Icon brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Icon van Unicom Starker? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Unicom Starker. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Unicom Starker Icon tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie