Terug

Rex Étoile de Rex tegels

Rex' Étoile de Rex tegels - 'étoile' is Frans voor 'ster' - is een marmerlook tegel die is geïnspireerd op exclusieve marmersoorten van over de hele wereld. Het meest aantrekkelijke aan marmer is haar onnavolgbare kleurenspel en in de productie van Étoile de Rex keramisch marmer is de grootste aandacht besteed aan het weergeven van die kleuren. Dit zorgt voor een tegel met een exquise, zeer rijke uitstraling.

Étoile de Rex marmerlook tegels komen in de kleurstellingen:

  • Renoir
  • Crème
  • Symphonie
  • Gris
  • Tropical
  • Illusion
  • Brown River

Deze kleurpatronen zijn afspiegelingen van echte steensoorten, voorkomend van Toscane tot de Amazone. Natuurlijk is Étoile de Rex ten opzichte van die echte stenen wel goedkoper, onderhoudsarmer en minder kwetsbaar!

Étoile de Rex marmerlook tegels komen in maar liefst 11 formaten, van relatief bescheiden 40x80 cm en 60x60 cm tegels tot enorme XXL tegels van 160x320 cm. Hiermee bereikt u een zeer overtuigend effect van echte marmeren platen. 

Naast de standaardformaten worden ook mozaïeken en allerhande afwerkstukken geleverd. Voor een volledig overzicht inclusief beeldmateriaal kunt u de productwebsite bekijken.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Étoile de Rex van Rex? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Rex in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Étoile de Rex tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak