Terug

Provenza Provoak tegels

De Provenza Provoak tegels is een keramisch parket vloertegelserie die in vijf verschillende natuurlijke houtkleuren verkrijgbaar is. De kleurvarianten zijn van diep donker hout tot aan heel licht hout van de Provoak tegels. De wandtegels van Provenza Provoak bestaan uit mozaïek tegels en prachtige decortegels in opvallende vormen. De Provenza Provoak tegelserie is er in vijf verschillende formaten.

De Provenza Provoak tegelserie kleuren:

  • Bianco Sabbiato
  • Rovere Puro
  • Grigio Spazzolato
  • Quercia Recuperata
  • Nero Bruciato

De vloertegels van Provenza Provoak zijn leverbaar in de langwerpige formaten: het grote 26,5x180 cm of 20x180 cm, en in 40x120 cm voor buiten, 30x120 cm en 20x120 cm. Daarnaast zijn er mooie Provoak wandtegels en speciale stukken verkrijgbaar zoals keramische traptreden.

Bekijk op de website van Provenza de Provoak tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de keramisch parket Provoak van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Provenza. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Provenza Provoak tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie