Terug

Great Elite tegels van Porcelaingres

Met de Great Elite tegels van Porcelaingres kies je voor hoogwaardige keramische tegels die perfect passen bij elk design en stijl, van klassiek tot modern. Bovendien draag je zo ook bij aan een duurzamere wereld, dankzij de ecologische aanpak van het bedrijf.

Porcelaingres is er trots op een technisch niet te evenaren materiaal aan te bieden dat het milieu respecteert, waardoor het een uitstekende keuze is voor milieubewuste consumenten. De Great Elite tegels zijn gemaakt van hoogwaardig porselein, dat bekend staat om zijn duurzaamheid, lage poreusheid en slijtvastheid. Porcelaingres tegels zijn verkrijgbaar in formaten van 120x120 en 120x270, wat een gemakkelijke installatie mogelijk maakt en afval tijdens het installatieproces minimaliseert.

Great Elite tegels bieden een prachtige look

De collectie biedt zes kleuren, elk zorgvuldig gekozen om elk ontwerp aan te vullen. De exclusieve afwerkingen Bright en Natural bieden verschillende texturen die zacht aanvoelen en karakter en elegantie toevoegen aan elke woon- of openbare ruimte. De Bright afwerking benadrukt de unieke nerven van de tegels, terwijl de Natural afwerking een strakke, verfijnde uitstraling geeft die bij elke ontwerpstijl past.

Op zoek naar hoogwaardige en milieuvriendelijke tegels?

Ontdek de unieke Great Elite wandtegel collectie van Porcelaingres. Met technisch ongeëvenaarde materialen en uitzonderlijke graphics biedt Porcelaingres tegels die het natuurlijke patroon en de uitstraling van marmer nabootsen, zonder daarbij de planeet te belasten.

De Great Elite tegels van Porcelaingres bieden een breed scala aan prachtige keramische tegels met verschillende marmerachtige effecten. De Elite Statuario-serie combineert het absolute witte achtergrond van Calacatta Statuario met sublieme grijze korrels in verschillende vormen, terwijl de Elite Invisible-serie een glanzend marmer-effect heeft met een helderwitte achtergrond en grijze korrels die nu eens licht en dan weer sterk zijn, afgewisseld met gouden sprankelingen.

Voor welke tegelserie ga jij?

De Elite Calacatta-serie heeft een prestigieuze uitstraling met zachte, schaduwrijke korrels die variëren van lichtgrijs tot beige en is perfect voor elegante, verfijnde ruimten. De Elite Sahara-serie heeft een intrigerend zwart karakter met verfijnde, lichtgevende korrels die subtiele licht- en schaduwspellen creëren.

De Elite Marquinha-serie combineert zwart en wit marmer-effect met ultradunne witte korrels en heeft een uniek zachte touch in de Natural afwerking. De Elite Alpi-serie voegt kleurrijke toetsen toe aan hedendaagse architecturale ruimten met zijn intense groene achtergrond en aantrekkelijke witte korrels die afwisselen met donkere en lichte tinten. Deze hoogwaardige keramische tegels zijn perfect voor elke omgeving, van luxe woningen tot publieke ruimten.

Voor meer informatie neem je gerust contact met ons op of vraag je een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak