Terug

Mosa Greys tegels

Mosa Greys tegels: vloertegels en wandtegels zijn ongeglazuurde tegels van porseleinkeramiek in 12 tinten grijs. Deze grijstonen zijn gegroepeerd in drie verschillende richtingen: koel, warm en ‘mos’-grijs. Per groep zijn er 4 kleuren grijs in stappen van licht naar donker.

Mosa Greys biedt dankzij deze kleuropties een neutrale basis voor interieurs en exterieurs, in de gewenste kleursfeer en uitstraling. Door de geslepen kanten van het formaat 60x60 cm is een strakke voeg vanaf 2 mm mogelijk bij de Mosa Grey tegels.

Mosa Greys vloer- en wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende vierkante formaten, vanaf 15x15 cm tot 60x60 cm. Ook zijn ze er in stroken van 10x60 cm tot 60x120 cm. Hierdoor zijn verschillende legpatronen mogelijk, van superstrak tot levendig en speels.

Bekijk de Mosa Terra Greys brochure (PDF) voor meer informatie en afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de vloertegel- en wandtegelserie Greys van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Greys tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie