• Italgraniti Marble Experience

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Italgraniti Marble Experience tegels

Italgraniti Marble Experience tegels

Italgraniti Marble Experience tegels is een nieuwe Italiaanse serie marmerlook tegels, geproduceerd vlakbij de bron, want het meeste exclusieve marmer dat je tegen komt wordt gewonnen in het Noord Italiaanse Toscane. De zeer natuurgetrouwe marmerlook tegels van Italgraniti hebben drie hoofdkenmerken: ze zijn geïnspireerd op de meest exclusieve marmersoorten, ze zijn tot stand gekomen door technologisch innovatieve produktieprocessen waardoor de tegels nauwelijks van echt marmer te onderscheiden zijn en de tegels zijn tenslotte van zeer hoge kwaliteit.  

De vloertegels en wandtegels in deze exclusieve serie zijn uitermate geschikt voor privévertrekken als badkamers, slaapkamers en woonkamers maar komen ook uitstekend tot hun recht in retailsettings zoals bijvoorbeeld high end kledingzaken. Ook voor gebruik in openbare gebouwen als ziekenhuizen, scholen en vliegvelden zijn ze geschikt.

De kleuren waarin u de Italgraniti Marble Experience tegels bij ons kunt bestellen zijn de volgende: 

  • Calacatta Gold 
  • Sahara Noir
  • Statuario Lux
  • Orobico Grey 

De tegels zijn beschikbaar in maar liefst 6 verschillende afwerkingen, twee diktes (6mm en 9mm) en kleine formaten als 10 x 30 cm tot wel 160 x 320 cm. Grote afmetingen passen echt bij marmer. U krijgt hiermee de indruk dat het gaat om een ononderbroken vlak. 

Meer weten? Bekijk dan de Italgraniti website voor meer informatie en afbeeldingen. 

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Marble Experience van Italgraniti? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Italgraniti. Je kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor je bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Italgraniti Marble Experience tegelserie.

Vraag een offerte aan