UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Mosaic Miro

Mosaic Miro mozaïek tegels zijn van Nederlandse bodem. Mosaic Miro tegels worden in Indonesie vervaardigd en gedistribueerd vanuit Castellon, Spanje en Sassuolo, Italië. De Miro mozaïeken tegels zijn zowel voor binnen als buiten geschikt en zowel voor natte ruimten als de badkamer als bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Buiten staan ze prachtig op het terras, in de tuin of als gevelbekleding. De mozaïek tegels van Mosaic Miro worden ook gebruikt voor commerciële doeleinden en grotere projecten.

De Mosaic Miro tegels materialen worden verzameld in Java. Het mozaïek wordt gemaakt met marmer, lava, zand, kalksteen, onyx en basalt. Hierna wordt het op een mat gelijmd die gemakkelijk kan worden geplaatst. De Miro mozaïek tegels zijn slijtvast en weerbestendig. Ook worden Mosaic Miro tegels op een duurzame manier gemaakt. Omdat het bedrijf efficiënte methoden gebruikt om mozaïeken tegels te maken, zijn de tegels beter voor het milieu en is de prijskwaliteitverhouding optimaal.

Mosaic Miro mozaïek tegels komen in zeer aparte vormen en in allerlei stijlen. Van steentjes tot aan muurstroken en van een natuurlijke uitwerking tot aan fantasiedecors. Van strak tot vrolijk en van klassiek tot modern. Ze zijn in diverse natuurlijke kleuren verkrijgbaar.

Mosaic Miro mozaïek tegelseries:


Ga naar de website van Mosaic Miro voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Mosaic Miro mozaïek tegels levert Tegelhuis Montfoort tegen zeer scherpe prijzen. Bent u geïnteresseerd in tegels van Mosaic Miro? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosaic Miro mozaïek. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Mosaic Miro mozaïek tegels.

Eerste indruk
Service
Prijs / kwaliteit

Webdesign: Creative Data