Terug

Edimax Astor Lim tegels

Edimax Astor Lim tegels is een unieke serie hatuursteenlook teges. Binnen de tegels ziet u namelijk heel veel kleine stukjes steen. Dat kent u wellicht van terrazzo tegels maar dit is toch niet helemaal hetzelfde. Kijk snel even op de Edimax Astor Lim website, dan heeft u meteen een goede indruk van wat wij bedoelen. 

Uniek aan deze Edimax Astor Lim tegels is dat er gebruik gemaakt is van de 3D Shape technologie. Met deze technologie heeft deze fabrikant het voor elkaar gekregen om het soort reliëf na te bootsen dat ook waarneembaar is in tegels die gemaakt zijn van het gesteente waar deze natuursteenlook tegels op zijn geïnspireerd. 

De beschikbare formaten lopen uiteen van tegelplintformaat 7x60 cm tot 60x120 cm en alles daartussenin. Zie voor meer informatie over afmetingen de bovengenoemde website. Alle formaten zijn leverbaar in de kleuren wit en grijs. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Lim van Edimax Astor? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax Astor. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Astor Lim tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie