Terug

De Spectre collectie van 41zero42 tegels

Voor mensen die een aparte, moderne stijl zoeken die zowel visueel mooi als bruikbaar is, is de Spectre lijn ideaal. De tegelcollectie Spectre van 41zero42 onderzoekt de interessante effecten van licht op verschillende glazuurbehandelingen. 

Ben je op zoek naar een uitgebreide collectie klassieke en moderne tegelontwerpen? Bekijk dan zeker de Spectre tegel collectie van 41zero42 tegels! Hierin vind je prachtige vloer- en wandtegels in levendige kleuren en unieke vormen, met een traditioneel marmergevoel en ongelijke texturen. Maar dat is niet alles: de collectie bevat ook gloednieuwe tegels die lijken op klassieke geglazuurde tegels!

Bijzondere effecten met een hologram tegel

Maak kennis met de unieke Spectre serie, die het lichtspectrum nabootst door middel van holografisch glazuur. Hologram, de holografische afwerking, zorgt ervoor dat Spectre het hele lichtspectrum reflecteert en een werkelijk boeiend oppervlak oplevert.

De combinatie van 24% hologram, 38% mat en 38% glans in elke Hologram mix zorgt voor een speciaal iriserend visueel ritme dat door geen enkele andere tegel wordt geëvenaard. Elke tegel heeft een unieke kleur en reflectiviteit die varieert afhankelijk van waar je er naar kijkt en het verschuivende licht, waaronder tinten geel/groen, groen/blauw, geel/oranje, geel/roze, fuchsia en metallic blauw.

Ontdek de hologram tegels voor een uniek interieur

Met een creatief oog voor traditie is de 41zero42 collectie perfect voor iedereen die op zoek is naar tegels met een unieke uitstraling en veelzijdigheid. Of je nu een klassieke of moderne stijl in gedachten hebt, met deze tegels kun je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen unieke ruimte creëren.

Spectre tegels worden aangeboden in vier kleuren, Milk, Cream, Sky en Rose, en is verkrijgbaar in de maten 5x25. Elke kleur heeft een mat en glanzend oppervlak en een holografisch effect. Het resultaat is een collectie dat verbluffend mooi is.

De Spectre wandtegels zijn zeer veerkrachtig

Ze zijn de perfecte optie voor keukens en badkamers omdat ze gemaakt zijn om zelfs de meest barre omstandigheden te weerstaan: de tegels zijn ook waterdicht en vlekbestendig. Ook zijn de kosten van deze tegels zeer redelijk in vergelijking met andere hoogwaardige tegelmerken. Dit betekent dat je niet veel hoeft te betalen voor kwalitatief hoogwaardige tegels voor jouw huis.

En als je houdt van een industriële stijl of een mooie vintage touch, hebben wij ook daarvoor de perfecte tegels in ons assortiment. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze collectie van porseleinen Spectre vloertegels en wandtegels van steengoed en witte of dubbelgebakken wandtegels met effecten, maten en kleuren voor ieders stijl en maak jouw ruimte helemaal af!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie