Atlas Concorde NID: een keramisch parket

Ooit was een parketvloer een teken van status en luxe: zo’n houten vloerbekleding is prachtig, maar hij is gevoelig voor vocht en warmte, behoeft veel onderhoud en heeft de neiging om te verkleuren. 

Tegenwoordig bestaan er echter ook tegelvloeren die er precies als houten parket uitzien, en de nieuwste toevoeging aan onze showroom is daar een prachtig voorbeeld van. De keramisch parket Atlas Concorde NID komt in vier verschillende kleuren, heeft een 15x90 cm visgraatformaat en is vrijwel niet van echt eikenhout te onderscheiden. Nerf, knoesten en kwasten zijn overtuigend nagebootst en verschillen per tegel. In onze tegelshowroom is te zien hoe goed deze techniek werkt: als de vloer eenmaal gelegd is, heeft hij hetzelfde rustige en sfeervolle effect als zo’n mooie oude parketvloer. Maar onder deze vloer kun je wel vloerwerwarming leggen, en je hoeft hem nooit op te schuren!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van Atlas Concorde zelf (https://www.atlasconcorde.com/en/collections/ac/nid/) en boek een afspraak bij ons – we vertellen u er graag alles over.