Terug

Inedito tegels van Ragnoworld

Op zoek naar tegels die je interieur een speciale uitstraling geven? Maak kennis met Inedito tegels! Deze collectie biedt natuurlijke kleuren die perfect zijn voor zowel gerenoveerde als nieuwe interieurs. De vier kleuren, Avorio, Nocciola, Cannella en Cenere, geven je interieur een eigentijdse uitstraling die past bij de laatste trends.

De Inedito collectie is zeer veelzijdig

Zo kun je kiezen uit de rectified 25x150 cm en 20x120 cm maten met natuurlijke of matte afwerking. Voor buiten is er ook de 40x120 cm maat en een dikte van 20 mm.

Perfect dus voor het creëren van een prachtige en duurzame buitenruimte. Daarnaast biedt de collectie ook een elegante Chevron maat van 11x54 cm, ideaal voor de meest verfijnde interieurontwerpen.

Met de verschillende installatiemogelijkheden kun je je eigen unieke stijl creëren en je interieur een persoonlijke touch geven. Inedito tegels geven je interieur warmte en persoonlijkheid, met een eigentijdse geest. De natuurlijke kleuren en structuren van de tegels zorgen voor een sfeervolle uitstraling in elke ruimte.

Kies voor Inedito duurzame tegels

Een kwalitatieve en stijlvolle oplossing voor je interieur? Dat bieden de Inedito tegels. Met de verschillende maten en afwerkingen van de collectie kun je eindeloos combineren en experimenteren, en zo je interieur helemaal naar eigen smaak inrichten. Verrijk je interieur met de natuurlijke schoonheid van Inedito tegels, en maak je huis helemaal af!

Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen

Ook zijn ze bestand tegen de elementen waardoor ze bestand zijn tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor buitengebruik. De natuurlijke en matte afwerking zorgt ervoor dat ze niet glad worden, zelfs niet als ze nat zijn, waardoor ze ideaal zijn voor oppervlakken waar veiligheid van groot belang is.

Met de Inedito tegels voor outdoor creëer je een stijlvolle en duurzame buitenruimte waar je jarenlang van kunt genieten. Met deze tegels krijg je niet alleen een mooie esthetiek, maar ook een veilige en slipvrije ondergrond die jarenlang meegaat. Maak je buitenruimte helemaal af met de natuurlijke schoonheid van de Inedito wandtegels en vloertegels voor outdoor.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie