Terug

Ragno Woodlike tegels

Ragno Woodlike tegels zijn robuuste, stoere keramische houtlook vloertegels, die perfect in huis passen als u parket wilt, maar dan beter te onderhouden en duurzamer. Ze zien er uit als hergebruikt hout, ze zijn echter van keramiek. Het decor van de Ragno Woodlike tegels is niet van echt hout te onderscheiden. Ragno Woodlike kan gelegd worden als vloertegel, maar ook als wandtegel.

De (warme) Ragno Woodlike kleuren:

  • Gold
  • Beige
  • Walnut
  • Grey

De formaten van Ragno Woodlike zijn langwerpig en in een enkel formaat te verkrijgen: 15x90 cm. Ook zijn er diverse speciale stukken verkrijgbaar en zijn de formaten op meerdere manieren te leggen, voor een opvallend effect in uw huis.

Bekijk de Ragno Woodlike brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de keramisch parket Woodlike van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Woodlike tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie