Terug

Ragno Realstone_Argent tegels

Ragno Realstone_Argent natuursteenlook tegels vallen direct op door de warme, pure kleuren van eeuwenoud gesteente. Het gesteente waarop deze vloertegels geïnspireerd is mag dan wel oud zijn, door de afwerking en de stijl waarin Ragno de tegels geproduceerd heeft zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in hedendaagse settings. 

Hierbij moet u denken aan toepassingen binnen, maar ook buiten. Ragno heeft voor deze collectie gebruik gemaakt van de StepWise techniek waardoor de outdoor variant van de Ragno Realstone_Argent natuursteenlook tegels zacht en extreem natuurlijk aanvoelt terwijl de tegel tegelijkertijd zo gemaakt is dat u er niet makkelijk op uit kunt glijden. Op de Realstone_Argent webpagina ziet u heel mooi hoe sfeervol de combinatie binnen en buiten kan zijn als u kiest voor deze tegels.

Houdt u van een natuurlijke maar toch zeer moderne look, dan zijn de Ragno Realstone_Argent natuursteenlook tegels wellicht iets voor u! Bekijk in dat geval ook zeker even de brochure van de collectie waar u alles vindt wat u wilt weten over de verschillende kleuren, afwerkingen, diktes en afmetingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Realstone_Argent van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ragno in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Realstone_Argent tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie