Terug

Ragno Incanto tegels

Ragno Incanto marmerlook tegels is een collectie waar je in kunt verdwalen; zoveel is er te zien en te kiezen. En dan hebben we het over de grote keuze aan subtiele en uitbundige kleuren, de verschillende typen natuurgetrouwe beadering en de formaten die oplopen tot de XL slabs van maar liefst 120 bij 278 centimeter.

De grotere maten kennen een dikte van slechts 6 millimeter en zijn daardoor zeer licht en bij uitstek geschikt voor gebruik in residentiële en commerciële ruimten. De maten 75x150, 75x75, 60x60 en 30x60 cm zijn leverbaar in traditionele diktes. 

U kunt bij de vloertegels en wandtegels kiezen uit twee afwerkingen: Natural en Glossy. 

Zoals gezegd is de range qua kleuren immens. Ga even naar de website van deze bijzondere Italiaanse fabrikant waar u alle dertien kleuren kunt bekijken en waar u ook meer informatie vindt over afwerkingen, maten enzovoorts. Ga er even rustig voor zitten want de Ragno Incanto marmerlook tegels zijn echt een visuele sensatie. Neem meteen ook even de tijd om de catalogus van de collectie te bekijken die meer gericht is op afbeeldingen van toepassingen in interieurs.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Incanto van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ragno in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Incanto tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie