Terug

Ragno Realstone Rain tegels

Ragno Realstone Rain tegels zijn keramieken vloertegels en wandtegels die lijken op steen. Deze moderne tegels komen ook in mooie mozaïekvorm voor aan de wand. Voor de vloer is de Ragno Realstone Rain tegelserie er in enkele lichte kleuren. Deze tegelserie laat uw slaapkamer, woonkamer of andere binnenruimte opvallen, of u nu voor een neutrale kleur kiest voor de vloer of juist een combinatie met sprekende mooie mozaïeken op de wand.

Ragno Realstone Rain tegels zijn er in verschillende kleursoorten:

  • Almond
  • Taupe
  • Greige

De Ragno Realstone Rain vloertegels zijn er in vier formaten: 75x150 cm, 75x75 cm, 60x60 cm en 30x60 cm. Ook zijn er vijf verschillende bijpassende mozaïek tegels verkrijgbaar in vierkante vormen met de afmetingen 30x30 cm per mat. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Ragno Realstone Rain tegels voor een mooie afwerking.

Bekijk de Ragno Realstone Rain brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Realstone Rain van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Realstone Rain tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie