Terug

Ragno Stratford tegels

Ragno Stratford betonlook tegels zijn vernoemd naar de hippe Oost Londense buurt Stratford, die bekend staat om haar moderne architectuur, kunst en niet te vergeten het Olympisch park. Ragno heeft duidelijk goed nagedacht over de naam, want het is precies deze vibe die de Stratford betonlook tegels ademen.

De Ragno Stratford vloertegels en wandtegels geven uw vertrek, of dit nou privé of commercieel is, een uitgesproken, ruimtelijke look. Met de speciale XT20 outdoor variant van 2 cm dik kunt u deze moderne feel met gemak doortrekken naar buiten. Deze variant is uiteraard uitgerust met een antislip oppervlak. 

U kunt de Ragno Stratford betonlook tegels bestellen in uiteenlopende formaten zoals 120x120 cm, 60x120 cm, 75x150 cm en 30x60 cm. Kijk voor een compleet overzicht van formaten en diktes snel even op de Stratford webpagina of in de informatieve catalogus die Ragno voor de collectie heeft gemaakt. 

Daar zult u ook zien dat de Stratford wandtegels in schitterende decoratieve varianten te bestellen zijn waarbij u kunt kiezen uit 3D structuren, zeshoekige vormen en dynamische geometrische patronen met plantenmotieven.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in betonlook tegels uit de serie Stratford van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ragno in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Stratford tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie