Terug

Ragno Patina tegels

Ragno Patina tegels zijn keramieken vloertegels en wandtegels met een subtiele knipoog naar steen. Deze moderne tegels komen in mooie decors voor op de muur in donkere kleuren, met of zonder geometrisch design of in mozaïekvorm. Voor de vloer is de Ragno Patina tegelserie er in diverse kleuren, zowel in lichte kleuren als in donkere grijstinten. Deze tegelserie laat uw kantoor, woonkamer of andere binnenruimte opvallen, of u nu voor een neutrale kleur kiest of juist een combinatie met een sprekende kleur op de wand. Bovendien zijn de Ragno Patina tegels geschikt voor ruimtes zoals werkplekken.

Ragno Patina tegels zijn er in verschillende kleursoorten:

  • Cera
  • Crema
  • Cognac
  • Asfalto
  • Marsala
  • Petrolio

De Ragno Patina vloertegels zijn er in vijf formaten: 120x120 cm, 75x150 cm, 75x75 cm, 60x60 cm en 30x60 cm. Ook zijn er bijpassende mozaïek tegels verkrijgbaar in vierkante vormen met de afmetingen 30x30 cm per mat. De decortegels zijn er o.a. in 37.5x37.5 cm en in 75x75 cm. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Ragno Patina tegels voor een mooie afwerking.

Bekijk de Ragno Patina brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Patina van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno . U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Patina tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie