Terug

Ragno Concept tegels

Ragno Concept tegels zijn keramieken vloertegels en wandtegels met een subtiele knipoog naar beton. Deze moderne tegels komen in mooie decors voor op de muur, zowel strak als met ornamenten of in mozaïekvorm. Voor de vloer is de Ragno Concept tegelserie er diverse kleuren, zowel in lichte kleuren als in trendy blauw en rood. Deze tegelserie laat uw woonkamer, slaapkamer of andere binnenruimte opvallen, of u nu voor een neutrale kleur kiest of juist een sprekende. Bovendien zijn de Ragno Concept tegels geschikt voor openbare ruimtes zoals restaurants of cafés.

Ragno Concept tegels zijn er in verschillende kleursoorten:

  • Concept Avio
  • Concept Bianco
  • Concept Beige
  • Concept Greige
  • Concept Grigio
  • Concept Nero
  • Concept Ruggine

De Ragno Concept tegels zijn er in een grote diversiteit aan formaten. Ook zijn er bijpassende mozaïek tegels verkrijgbaar in langwerpige vormen met de afmetingen 32,5x32,5 cm per mat. De decortegels zijn er in 32,5x97,7 cm of 65x97,7 cm. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Ragno Concept tegels voor een mooie afwerking en zijn zowel de vloertegels als de wandtegels op verschillende manieren te leggen en te combineren voor een spannend effect.

Bekijk de Ragno Concept tegels brochure (PDF) voor meer informatie, voor de formaten en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Concept van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Concept tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie