Terug

Ragno Bistrot tegels

Ragno Bistrot tegels zijn prachtige keramieken marmerlook vloertegels en marmerlook wandtegels. Deze elegante marmerlook tegels komen zowel in elegante designs voor de vloer, als in mooie decors en vormen voor op de muur. De Ragno Bistrot marmerlook vloertegels zijn in twee afwerkingen, Soft en Glossy for de glans. De kleuren Crux Grey en Infinity hebben daarnaast een Bocciardato finish wat een ruw oppervlak heeft. De Bistrot tegelserie laat uw badkamer, keuken of andere binnenruimte opvallen en geeft uw interieur een klassieke uitstraling. Bovendien zijn er vele opvallende mozaïeken en wanddecors die er een mooi geheel van maken.

Ragno Bistrot tegels zijn er in verschillende kleursoorten:

  • Pietrasanta
  • Calacatta Michelangelo
  • Marfil
  • Crux Taupe
  • Crux Grey
  • Infinity

Mermerlook Ragno Bistrot tegels zijn er in een grote diversiteit aan formaten, gerectificeerd en niet gerectificeerd: 75x150 cm, 72x145 cm, 75x75 cm, 72x72 cm, 60x60 cm, 58x58 cm, 30x60 cm, 21x18,2 cm en 7x28 cm. De bijpassende mozaïek tegels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 30x30 cm per mat. De decortegels zijn er in langwerpige en hexagonale (zeshoekige) vormen. Daarnaast zijn er speciale stukken verkrijgbaar van de Ragno Bistrot tegels voor een mooie afwerking en zijn zowel de vloertegels als de wandtegels op verschillende manieren te leggen en te combineren voor een spannend effect.

Ragno bistrot wall zijn de marmerlook wandtegels 40x120 cm, deze zijn er in verschillende kleuren en 3D tegels. 

Bekijk de Ragno Bistrot brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Bistrot van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Bistrot tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie