Terug

Ragno Stoneway Ardesia tegels

Ragno Stoneway Ardesia tegels is een natuursteenlook tegel met mooie, gebroken kleuren. In tegenstelling tot echt natuursteen is Stoneway Ardesia makkelijk te onderhouden en bestand tegen vrijwel alle soorten gebruik. Ragno Stoneway Ardesia is een veelzijdige tegel die dankzij zijn rustige oppervlaktepatroon en vele formaten op allerlei manieren kan worden ingezet, zowel binnen als buiten.

Ragno Stoneway Ardesia komt in de kleuren: 

  • Antracite
  • Beige
  • Bianco
  • Grigio

Bij de traditionele look van Ragno Stoneway Ardesia passen traditionele formaten van 20x20 cm, 20x40 cm, 30x30 cm, 30x60 cm en 60x60 cm; alle formaten komen in antislip uitvoering, sommige ook in mat, en de 60x60 cm tegel is ook leverbaar in een extra dikke versie voor intensief buitengebruik. Voor extra variatie zijn en vierkante en visgraat mozaïeken leverbaar.

Met Ragno Stoneway Ardesia geeft u een gedistingeerde touch aan elk interieur, en kunt u allerlei oppervlakken met stijl afwerken. Voor enkele ideeën en technische data kunt u kijken op de website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Stoneway Ardesia van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ragno in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Rango Stoneway Ardesia tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie