Terug

Ragno Rewind tegels

Ragno Rewind tegels zijn robuuste vloertegels in neutrale kleuren. Daarnaast bevat de Rewind tegelserie wandtegels in een opvallende hexagon vorm (zeshoekig). Deze Ragno tegelserie is uitstekend te gebruiken voor strakke woonkamers of loften door de rauwe, stoere uitstraling van de tegels. Bovendien zijn de natuurlijke warme en koude tinten van de tegelserie zo neutraal, dat u ze met elke stijl interieur kunt combineren en de inrichting van de ruimte eruit kunt laten springen. Daarnaast kunt u de decors voor op de wand mixen en matchen, wat een speels en modern effect creëert en waardoor de Ragno Rewind tegels de aandacht opeisen op uw muur. Bovendien zijn bepaalde vloertegels uit de serie geschikt voor buiten en voor commerciële gebieden.

Ragno Rewind tegels komen in de kleuren:

  • Vanilla
  • Polvere
  • Peltro
  • Corda
  • Argilla
  • Tabacco

De Rewind tegelserie van Ragno is leverbaar in vele grote en kleinere formaten, zowel vierkant (tot 90x90 cm) als langwerpig (tot 60x120 cm). Ook zijn er allerlei speciale varianten van verkrijgbaar zoals muurtegels die hexagonvormig zijn (21x18,2 cm). Deze zijn er in zowel de neutrale kleuren, als in prachtige vintage of juiste strakke decors. Match deze serie eens met de Woodplace tegelserie: het contrast tussen steenlook en houtlook geeft uw interieur een interessante, opvallende look.

Bekijk de Rewind tegels van Ragno voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de brochure voor een impressie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Rewind van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Rewind tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak