Terug

Ragno Woodtale tegels

Ragno Woodtale tegels: keramisch parket tegels zijn prachtige houtlook tegels, die perfect in huis passen. Ze zien er uit als echt hout, ze zijn echter van keramiek. Daardoor zijn de Ragno Woodtale tegels makkelijker te onderhouden dan parket en gaan ze langer mee. Ragno Woodtale staat prachtig in de woonkamer, keuken en zelfs badkamer. Ook is er een variant voor buiten. De kleuren van de Woodtale tegelserie zijn erg natuurlijk en subtiel, waardoor uw interieur extra opvalt.

Kleuren Ragno Woodtale:

  • Betulla
  • Miele
  • Nocciola
  • Noce
  • Quercia

Keramisch parket met vloerverwarming is de perfecte combinatie, al het gemak van keramiek en gemakkelijk in onderhoud en ook nog eens warme voeten. 

De formaten van Ragno Woodtale zijn langwerpig: 30x120 cm, 20x120 cm en 15x120 cm. De formaten voor buiten zijn zowel vierkant als langwerpig: 60x60 cm en 40x120 cm. De buitentegels zijn 2 cm dik. Ook zijn er diverse speciale stukken verkrijgbaar. De Woodtale tegels zijn mooi met elkaar te combineren voor een speels effect.

Bekijk de Ragno Woodtale brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de houtlook tegels Woodtale van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Woodtale tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie