Terug

Ragno Woodliving tegels

Ragno Woodliving tegels zijn mooie houtlook tegels, die perfect in huis passen. Ze zien er uit als hergebruikt hout, maar zijn van keramiek. Het dessin van de Ragno Woodliving tegels is niet van echt hout te onderscheiden, maar de tegels zijn makkelijker te onderhouden dan parket en ze gaan langer mee. Ragno Woodliving kan gelegd worden als vloertegel, maar ook als wandtegel.

Kleuren Ragno Woodliving:

  • Rovere Biondo
  • Rovere Fumo
  • Rovere Ghiaccio
  • Rovere Scuro
  • Rovere Tortora

De formaten van Ragno Woodliving zijn langwerpig: 30x120 cm, 20x120 cm, 15x120 cm en 10x120 cm. Ook zijn er diverse speciale stukken verkrijgbaar. Bekijk op de website van Ragno de brochure (.PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen, of ga naar de Ragno Woodliving pagina.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Woodliving van Ragno? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Ragno. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ragno Woodliving tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak