• cotto stone
  • cotto stone 2

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Cotto d'Este Stonequartz tegels

Cotto d'Este Stonequartz tegels

Cotto d'Este Stonequartz tegels zijn steenlook tegels van het tegelmerk Cotto d'Este. Deze tegels hebben een natuurlijke stenen uitstraling. Ze hebben echter het onderhoudsgemak en de prijs van keramiek. Het speciale aan deze tegelserie is dat de dikte van de tegels maar liefst 14 mm en 20 mm is. Dit maakt de dikkere tegels ook geschikt voor buiten. De tegels voor buiten hebben een ruwe structuur, maar de tegels zijn ook verkrijgbaar in een gladdere afwerking. Stonequartz tegels horen bij de tegelserie Marble and Stones van Cotto d’Este. Deze tegelserie bestaat uit elegante steenlook en marmerlook tegels.

Cotto d’Este Stonequartz komt in de zachte steenkleuren:

  • Arctic
  • Bergic
  • Nordic

Deze steenlook tegels van Cotto d’Este zijn leverbaar in meerdere maten, zowel vierkant (ook met het grote formaat 75x75 cm) als langwerpig. Ook zijn er diverse speciale varianten van verkrijgbaar. Download van de website van Cotto d'Este de Stonequartz tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Stonequartz van Cotto d'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d'Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d'Este Stonequartz tegels.

Vraag een offerte aan