Terug

StarLight tegels van Cotto d’este

StarLight tegels zijn de collectie gres porcellanato tegels van Cotto d’este die een nieuwe dimensie aan je interieur zal geven. Met een dikte van slechts 3,5 mm bieden deze ultradunne platen een glanzend reflecterend oppervlak dat je woonruimte verlicht en verrijkt met prachtige reflecties.

StarLight tegels zijn geïnspireerd op acht van de zeldzaamste en kostbaarste natuurlijke marmersoorten en biedt een evenwicht tussen elegantie en weelde, soberheid en pracht. De meest verfijnde decoratietechnologie tilt het realisme van de weergave naar een hoger niveau: de extreem hoge grafische definitie, de aandacht voor minerale details, de intensiteit van de kleuren wekken verwondering en verrassing op door het gevoel van authenticiteit dat zij uitstralen.

De StarLight collectie in acht kleuren

Van de subtiele corchia arabesque en apuano extra tot de opvallende patagonia emerald en onyx pearl, en alles daartussenin. Je vindt zeker de perfecte kleur om je interieur te verrijken. Of je nu een moderne en strakke inrichting hebt of een klassieke en traditionele stijl prefereert, de StarLight collectie past bij elke interieurstijl.

De StarLight wandtegel collectie is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 50x100, 100x100 en 100x300 cm. Deze formaten bieden je de flexibiliteit om je interieur op de manier te ontwerpen die jij wilt. Of je nu een kleine badkamer wilt opknappen of een grote woonkamer wilt betegelen, er is altijd een formaat dat bij jouw behoeften past.

Zowel verkrijgbaar in smooth en glossy

Naast de verschillende kleuren en formaten biedt de StarLight vloertegel collectie ook twee verschillende oppervlakken: Smooth en Glossy. Het Smooth oppervlak heeft een subtiele textuur en voelt aangenaam aan. Het Glossy oppervlak heeft daarentegen een hoogglanzende afwerking en reflecteert het licht prachtig.

De ultradunne platen van de StarLight collectie hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar zijn ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het gres porcellanato Kerlite 3plus materiaal is bestand tegen krassen, slijtage, vlekken en water, waardoor de tegels geschikt zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Je vindt deze collectie bij Tegelhuis Montfoort

De StarLight tegels bieden je een ongeëvenaarde combinatie van schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit. Of je nu je badkamer, keuken, woonkamer of kantoor wilt opknappen, de StarLight tegel collectie is de perfecte keuze. Met zijn ultradunne platen, prachtige kleuren, formaten en oppervlakken zal de StarLight collectie ook jouw interieur een nieuwe look geven.

Daarnaast is het oppervlak gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor de tegels er altijd als nieuw uitzien. Meer weten? Vraag gerust meer informatie of een offerte aan!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie