Terug

Allure tegels van Cotto d’este kopen

Allure tegels zijn geïnspireerd op het minerale hart van marmer, een van de hardnekkigste en edelste materialen die de mens kent. Deze collectie bestaat uit zes verschillende keramische oppervlakken, elk onderverdeeld in twee afzonderlijke selecties: Héritage en Scénique.

De Héritage selectie omvat de typologieën Calacatta, Paonazzetto en Tundra J.

Aldus Cotto d’este eert deze selectie de “perfectie van de klassieke esthetiek en verheft elegantie en harmonie in huis. De selectie Scénique omvat de varianten Alaska, Riviera en Orobico. Deze selectie brengt de meer moderne en luxueuze ziel goed tot uitdrukking door exotische marmers met verrassende kleuren en schitterende aders.”

Voldoet aan de meest uiteenlopende stijleisen

Van woningen tot commerciële ruimtes en van contract- tot openbare architectuur. De Allure tegels zijn een collectie in gelamineerd Kerlite porcellanato, grote keramische platen van slechts 6,5 mm dik met indrukwekkende afmetingen van 120x278 cm. Dit geeft je de flexibiliteit om een naadloze look te creëren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

De technische kwaliteiten van het materiaal zijn indrukwekkend en worden aangevuld met de antibacteriële eigenschappen van de Protect® technologie. Allure is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het perfect is voor elke ruimte die aan hoge hygiëne-eisen moet voldoen.

Allure is verkrijgbaar in drie verschillende oppervlakken

Glanzend, Glad en Touch. Zo kun je de Allure wandtegels en hun textuur kiezen die het beste bij je project past. Het materiaal is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, namelijk Calacatta, Tundra J., Paonazzetto, Orobico, Riviera en Alaska. Er is dus altijd wel een kleur die past bij je persoonlijke smaak en de stijl van je project.

Er zijn in totaal drie verschillende maten beschikbaar: 60x120, 120x120, en 120x278 cm. Dit geeft je de flexibiliteit om de perfecte maat voor je project te kiezen. Je kunt de planken ook gemakkelijk op maat zagen, wat de installatie en het gebruiksgemak ten goede komt.

Allure tegels van Cotto d’este zijn duurzaam en praktisch

Allure wandtegels zijn de perfecte keuze voor iedereen die een hoogwaardige, duurzame en praktische oplossing zoekt voor zijn project. Of je nu op zoek bent naar een naadloos uiterlijk, een mooie afwerking of een hoge hygiëne-eis, Allure tegels zijn alles wat je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze prachtige collectie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie