Terug

Cotto d'Este Grunge tegels

Cotto d'Este Grunge tegels is een serie waarbinnen het fenomeen betonlook tegels naar een nieuw level getild wordt. Cotto D'Este maakte voor Grunge gebruik van het Kerlite Easy systeem waarbij met dunne platen van kermatiek die een dikte hebben van slechts 7 millimeter een resistente vloer kan worden gelegd die nauwelijks van een authentieke betonnen vloer is te onderscheiden.

Kleuren en afmetingen

De vier kleuren waarin deze schitterende betonlook tegels leverbaar zijn hebben allen een dikte van 7mm en zijn beschikbaar in de formaten 60x120 cm, 120 x 120 cm en het XL formaat 260 x 120 cm. 

  • Musk
  • Taupe 
  • Cloud 
  • Storm 

Vloertegels en wandtegels

Cotto d'Este Grunge betonlook tegels zijn als vloertegel en als wandtegel te verkrijgen waardoor je een prachtige uniforme inrichting van bijvoorbeeld je woonkamer, keuken of licht commercieel vertrek kunt bewerkstelligen.

Technische specificaties

De nieuwste technieken zorgen ervoor dat de Cotto d'Este Grunge tegels een stuk minder glad zijn dan andere tegels (door gebruikmaking van de zogenaamde R10 techniek) en daarnaast hecht vuil zich nauwelijks aan de tegels.

Brochure

Wij raden het u van harte aan om ook de website van de Cotto d'Este Grunge betonlook tegels te bekijken. U vindt hier meer afbeeldingen van de tegels en meer specifieke informatie. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Grunge van Cotto d’Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d’Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d’Este Grunge tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak