Terug

Cotto d'Este Pietra d'Iseo tegels

Cotto d'Este Pietra d'Iseo tegels is de klinkende naam van deze natuursteenlook tegel, die de trendy Ceppo di Gré natuursteen nabootst. Ceppo di Gré is een grijze steen met uitzonderlijk veel insluitsels, waardoor hij bijna op terrazzo lijkt. Echte Ceppo di Gré is gewild en duur; met Cotto d'Este Pietra d'Iseo haalt u een niet van echt te onderscheiden Ceppo-look tegel in huis, die ook nog eens makkelijk te onderhouden is, en geschikt voor binnen en buiten. 

Pietra d'Iseo is slechts in één, precies op echt Ceppo di Gré lijkende kleur verkrijgbaar. Qua formaat kan er gevariëerd worden: beschikbaar zijn 60x60 cm en 60x120 cm, 120x120 cm en 120x260 cm XXL tegels, en een 75x75 cm extra dikke buitentegel.

Meer informatie over Pietra d'Iseo tegels vindt u op de website en in de brochure (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook / Ceppo di Gré tegels uit de serie Pietra d'Iseo van Cotto d'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Cotto d'Este in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d'Este Pietra d'Iseo tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie