Terug

Cotto d'Este Cadore tegels

De Cotto d’Este Cadore tegelserie bestaat uit robuuste houtlook vloertegels. Cotto d’Este Cadore vloertegels zijn geïnspireerd op verschillende houtsoorten en worden de 'houten planken van de Dolomieten' genoemd. Deze tegels geven uw interieur een natuurlijke uitstraling, het lijkt namelijk net echt hout.

Gebruik de Cotto d’Este Cadore tegels om sfeer te creëren in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of hal, maar u kunt ook de 2 cm dikte variant gebruiken voor buiten. De Cotto d’Este Cadore tegels zijn met Microban technologie gemaakt, dit zorgt ervoor dat ze een antibacterieel oppervlak hebben.

Cotto d’Este Cadore tegels zijn er in de volgende natuurlijke kleuren:

  • Alpe
  • Baita
  • Bosco
  • Malga

De grote, gerectificeerde Cotto d’Este Cadore tegels hebben het langwerpige formaat 30x180 cm, 20x180 cm of 30x120 cm. De eerste twee formaten kunnen mooi gecombineerd worden. Ook zijn de Cadore tegels er in twee diktes: 1,4 cm en 2 cm. De tweede dikte is geschikt voor buiten.

Download de Cotto d’Este Cadore tegelserie brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Cadore van Cotto d’Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d’Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d’Este Cadore tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie