Terug

Cotto d'Este New Concept tegels

Cotto d’Este New Concept tegels is de meest vooruitstrevende tegelserie van Cotto d’Este. New Concept tegels zijn origineel, bestaan uit nieuwe materialen en hebben bijzondere vormen en oppervlakten. Hierdoor zijn ze een uitstekende keuze voor onder architectuur gebouwde woningen en openbare gebouwen.

New Concept Over zijn tegels van 14 mm dik, geïnspireerd door cementkleuren. Ze zijn verkrijgbaar in natuurlijke tinten en hebben een groot formaat (59,4x59,4 cm of 89,5x89,5 cm). Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Loft, Office, Open Space en Road.

New Concept Silvis is keramisch parket (houtlook tegels), dat niet van echt hout te onderscheiden is. Deze houtstructuur tegels van Cotto d’Este zijn leverbaar in de maten 19,7x119 cm en 14,75x119 cm, in de kleuren: Candeo, Cortex, Humus en Robur.

Bekijk op de website van Cotto d’Este de New Concept tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie New Concept van Cotto d’Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d’Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d'Este New Concept tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie