Terug

Cotto D'Este Lithos tegels

Cotto D'Este Lithos tegels volgen het uiterlijk van zeldzame marmersoorten. De Cotto D'Este Lithos marmerlook tegels variëren in uiterlijk, touch en feel. De zes verschillende typen oppervlak binnen de serie kennen ieder hun eigen karakter. Zo is de Lappata variant zeer fijn en glad en aangenaam om aan te raken terwijl Sabbiata E Grip gekarakteriseerd wordt door een verfijnde ruwheid. Cotto D'Este Lithos marmerlook tegels zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld woonkamervloeren en keukenvloeren, maar ook voor uw muren. Cotto D'Este Lithos marmerlook tegels kunnen ook buitenshuis ingezet worden. 

Cotto D'Este Lithos marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in de volgende natuurkleuren:

  • Carbon
  • Desert
  • Moon
  • Stone

Cotto D'Este Lithos tegels zijn onder andere verkrijgbaar in deze afmetingen: 90x90 cm, 60x120 cm, 60x34 cm. Dit is slechts een greep uit de beschikbare afmetingen. 

Bekijk de Cotto D'Este Lithos (PDF) brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen of ga naar de Cotto D'Este website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Lithos van Cotto D'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Cotto D'Este in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto D'Este Lithos tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak