Terug

Cotto d'Este Vanity tegels

Cotto d'Este Vanity tegels - de naam betekent 'ijdelheid' - is een XXL marmerlook tegel die een rijke luxe ademt. De enorme tegels lijken op massieve marmeren platen, maar zijn in werkelijkheid erg dun en hebben de nadelen van echt marmer niet: ze zijn minder kwetsbaar, minder kostbaar en makkelijker schoon te houden. 

Cotto d'Este Vanity marmerlook tegels komen in drie prachtige kleuren:

  • Bianco Luce (lichtend wit)
  • Bianco Statuario (gebroken wit)
  • Dark Brown 

Alle drie de kleurvarianten zijn realistisch dooraderd en door ze te combineren kan een opvallend of juist rustig effect worden bereikt. De enige beschikbare formaten zijn 120x120 cm en 120x260 cm, wat Vanity een echte XXL tegel maakt. Zulke grote tegels zorgen voor een indrukwekkende wand- of vloerafwerking, vrijwel zonder voegen.

Voor meer informatie over Cotto d'Este Vanity keramisch marmer kunt u kijken op de productwebsite.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Vanity van Cotto d'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Cotto d'Este in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d'Este Vanity tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie