Terug

Cotto d'Este Silvis tegels

Cotto d'Este Silvis tegels is keramisch parket van het tegelmerk Cotto d'Este. Deze houtlook tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Silvis tegels horen bij New Concept van Cotto d’Este, de meest vooruitstrevende tegelserie in de Cotto d'Este tegelcollectie die gebruik maakt van nieuwe materialen, waarmee bijzondere oppervlakten worden vervaardigd.

Cotto d'Este Silvis komt in de natuurlijke houtkleuren:

  • Candeo
  • Cortex
  • Humus
  • Robur

Deze houtstructuur tegels van Cotto d’Este zijn leverbaar in de maten 19,7x119 cm en 14,75x119 cm. Ook zijn er allerlei speciale varianten van verkrijgbaar. Bekijk op de website van Cotto d'Este de Silvis tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Silvis van Cotto d'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d'Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d'Este Silvis tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie