Terug

Cotto d'Este Cluny tegels

Cotto d'Este Cluny tegels zijn prachtige hardsteen look tegels. Deze tegels lijken exact op Burgundy hardsteen, maar hebben echter het onderhoudsgemak van keramiek. De tegelserie komt in 6 subtiele, levensechte kleuren en elke kleur heeft weer zijn eigen natuurlijke gespikkelde tinten. Daarnaast zijn de tegels maar liefst 14 mm dik. Cluny tegels horen bij de tegelserie Marble and Stones van Cotto d’Este. Deze tegelserie bestaat uit elegante steenlook en marmerlook tegels.

Cotto d’Este Cluny komt in de natuurlijke hardsteenkleuren (van licht naar donker):

  • Champagne
  • Bougogne
  • Argerot
  • Rochefort
  • Auvergne
  • Ardenne

De hardsteen look tegels van Cotto d’Este zijn leverbaar in meerdere maten, zowel vierkant (bijvoorbeeld in het grote formaat 75x75 cm) als langwerpig (bijvoorbeeld in het grote formaat 60x120 cm). Ook zijn er allerlei speciale varianten van verkrijgbaar. Download van de website van Cotto d'Este de Cluny tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Cluny van Cotto d'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d'Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d'Este Cluny tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie