Terug

Cotto d'Este X-Beton tegels

Cotto d'Este X-Beton zijn grote betonlook vloertegels die de uitstraling hebben van echt cement. Doordat ze van keramiek zijn, zijn ze makkelijk te onderhouden. Bovendien zijn de X-Beton tegels gemaakt met Microban® technologie. De tegels hebben een oppervlak dat 99,9% van alle bacteriën weert, dus uw vloeroppervlak is schoner en hygiënischer. Deze sterke tegels kunnen maar liefst 620 kilo dragen en zijn water- en vorstbestendig. Ze horen bij de collectie Cementi E Resine van Cotto d’Este.

Cotto d'Este X-Beton tegels komen in de volgende natuurlijke kleuren:

  • DOT-30 (beige)
  • DOT-50 (grijs)
  • DOT-70 (donkergrijs)

De X-beton tegels van Cotto d’Este zijn leverbaar in de vierkante formaten 90x90 cm (zeer groot) en 60x60 cm en het grote langwerpige formaat 60x120 cm. Ook zijn er allerlei speciale varianten van verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor de trap. Bekijk op de website van Cotto d'Este de X-Beton tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie X-Beton van Cotto d'Este? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Cotto d'Este. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Cotto d'Este X-Beton tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie