• Mosa Vloertegels
  • Mosa Vloertegelserie

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Mosa Vloertegels

Mosa Vloertegels

Mosa vloertegels vormen in tienduizenden woningen en gebouwen een fraaie, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer. Mosa produceert een groot aantal verschillende collecties vloertegels. Een van de meest populaire vloertegelseries is de Mosa Terra Maestricht.

Mosa vloertegels zijn prima te combineren met vloerverwarming en geven elk interieur een modern uiterlijk. De vloertegels van Mosa zijn ook in grote XL formaat tegels te krijgen zoals 90x90 cm, 60x120 cm en 100x100 cm.

Vloertegels van Mosa zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd, wat inhoud dat ze op de meest milieuvriendelijke manier gemaakt worden. Mosa's Cradle to Cradle-niveau wordt uiteindelijk beoordeeld op basis van vijf punten: de zuiverheid van grondstof, recycling, energie- en watergebruik en sociale omstandigheden.

Mosa Ultragres zijn ongeglazuurde, extra sterke vloertegels. De voordelen van het Ultragres-procedé zijn dat het oppervlak van de tegel en de onderzijde van de tegel optimale eigenschappen heeft. Het tegeloppervlak is onder andere zeer slijtvast en goed te reinigen; de onderzijde garandeert een hoge sterkte, zeer goede maatvastheid en een goede hechting in cementmortel en tegellijm.

Mosa vervaardigt verschillende tegelseries die u allemaal kunt vinden op hun website. Tegelhuis Montfoort levert u alle Mosa vloertegels tegen scherpe prijzen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Mosa vloertegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de gewenste Mosa vloertegels.

Vraag een offerte aan