Terug

Mosa Scenes tegels

Mosa Scenes tegels horen tot één van de nieuwste Mosa tegelseries in een enorm breed scala aan kleuren. Deze vloertegels en wandtegels hebben een subtiel, geleidelijk kleurverloop, waardoor Mosa Scenes tegels prachtig met elkaar kunnen worden gecombineerd. Naast de vele kleuren en de elegante uitstraling zijn Mosa Scenes tegels erg praktisch. Zo is de tegel slijtvast, mooi vlak en gemakkelijk te onderhouden.

Tegels van Mosa Scenes zijn verkrijgbaar in maar liefst 44 kleuren. Dit maakt Mosa Scenes een zeer uitgebreide tegelcollectie, die geschikt is voor allerlei soorten interieurs en kamers. De tegels zijn verkrijgbaar in de vierkante formaten 30x30 cm en 15x15 cm en in de langwerpige formaten 30x60 cm en 15x30 cm.

Bekijk op de website van Mosa de Scenes tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen, of download de Mosa Scenes brochure (PDF).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de vloertegels en wandtegels in de serie Scenes van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Scenes tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie