Terug

Mosa Terra Beige and Brown tegels

Mosa Terra Beige & Brown tegels zijn vloertegels in 12 warme tinten, variërend van beige naar bruin. Ook voor tegelstroken op de wand is dit strak en modern te combineren met de Mosa vloertegels. Deze warme, aardse kleurtonen zijn gegroepeerd in drie verschillende richtingen: grijsbruin, geelbruin en roodbruin. Per groep zijn er 4 kleuren, in stappen van licht naar donker. Mosa Terra Beige and Brown biedt dankzij deze kleuropties een neutrale basis voor interieurs en exterieurs, in de gewenste kleursfeer en uitstraling.

Mosa Terra Beige and Brown vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende vierkante formaten, vanaf 15x15 cm tot 100x100 cm. Ook zijn ze er in stroken van 5x60 cm 10x60 cm 15x60 cm en 20x60 cm tot 60x120 cm. Hierdoor zijn verschillende legpatronen mogelijk, van superstrak tot levendig en speels. Ook is er een antislip variant verkrijgbaar van Mosa Terra Beige & Brown vloertegels.

Bekijk de Mosa Terra Beige & Brown brochure (PDF) voor meer informatie en afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Terra Beige and Brown van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Beige en Brown tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie