Terug

Mosa Terra XXL tegels

Vanaf 2017 is deze tegelserie opgenomen in de tegelseries Terra Greys, Terra Maestricht en Terra Beige & Brown. Bekijk op de Mosa website welke Terra XXL tegels in welke tegelserie op zijn genomen door 'terra xxl' in de zoekbalk te typen.

De Mosa Terra XXL tegelserie is een reeks van grote, ongeglazuurde keramische vloertegels in 14 kleurtinten. Deze Mosa Terra XXL tegels kunnen in het formaat 1 meter bij 1 meter worden geleverd, wat Mosa Terra XXL samen met de Mosa Terra XXL One by One tot de grootste vloertegels maakt in de Mosa tegelcollectie.

De Mosa Terra XXL tegels is verkrijgbaar in verschillende tonen beige, bruin, grijs, zwart en wit.

Mosa Terra XXL vloertegels zijn verkrijgbaar in de vierkante formaten 100x100 cm en 90x90 cm. Ook zijn ze er in tegelstroken van 20x120 cm tot 60x120 cm. Hierdoor zijn verschillende legpatronen mogelijk, van superstrak tot levendig en speels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Terra XXL van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Terra XXL tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak