Terug

Mosa Terra Tones tegels

Mosa Terra Tones vloertegels en wandtegels zijn ontwikkeld vanuit de tegelserie Mosa Terra Maestricht. Terra Tones tegels zijn opgebouwd uit 3 verschillende kleurtonen in iedere tegelkleur. Hierdoor is het mogelijk om levendige en expressieve tegelvloeren en -wanden te creëren vanuit de 3 basiskleuren grijs (Middengrijs, Antraciet en Zwart) van Mosa Terra Tones tegels.

De Mosa Terra Tones kleuren:

  • Mid Grey / Veneto Grey
  • Anthracite / Brazilian Anthracite
  • Cool Black / Black absolute

Bij elke Mosa Terra Tones kleur worden de 3 kleurtonen in gelijke hoeveelheden aangebracht. De tegels worden geleverd in 30x60 cm, 60x60 cm en het grote formaat 60x120 cm. Dit laatste formaat geeft een zeer strakke en stoere finish aan uw interieur.

Mosa Terra Tones: bijpassende tegelstroken
Mosa Terra Tones tegels zijn ook te gebruiken in de badkamer en het toilet met bijpassende tegelstroken van 5x60 cm, 10x60 cm en 15x60 cm. De kleuren waarin de bijpassende tegelstroken worden geleverd kunt u uitgebreid bekijken op de website van Mosa. Hier vindt u ook meer afbeeldingen van de Mosa Terra Tones tegelserie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de wandtegels of vloertegels uit de serie Terra Tones van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Terra Tones tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie