Terug

Mosa Terra Maestricht tegels

Mosa Terra Maestricht tegels vloer- en wandtegels horen tot één van de populairste Mosa tegelseries. Het uiterlijk van iedere tegel is verschillend, een effect dat bereikt wordt door een speciaal ontwikkelde pigmenttechniek.

Mosa Terra Maestricht vloertegels en wandtegels zijn maatvast, waardoor volstaan kan worden met een minimale voegbreedte van slechts 2 mm. De tegel is absoluut slijtvast, mooi vlak en keihard. Bovendien zijn Mosa Terra Maestricht tegels bestand tegen vorst en gemakkelijk te onderhouden.

Tegels van Mosa Terra Maestricht zijn verkrijgbaar in een vlakke uitvoering en in een slipwerende vloertegel uitvoering met reliëf type RL. Dat maakt Mosa Terra Maestricht tegels bij uitstek geschikt in badkamers, maar ook in allerlei andere ruimtes zijn ze een lust voor het oog. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende vierkante formaten: 15x15 cm, 30x30 cm, 45x45 cm, 60x60 cm en 75x75 cm. Daarnaast zijn stroken verkrijgbaar van 5x60 cm, 10x60 cm, 15x60 cm en 30x60 cm.

Voor wie houdt van een meer klassieke vloer of wand, is er de Mosa Terra Maestricht 15x30 cm tegelserie. Deze tegels kunnen door hun lengte-breedteverhouding in verschillende patronen gelegd worden. Bekijk op de website van Mosa de Terra Maestricht vloertegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in vloertegels of wandtegels uit de serie Terra Maestricht van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Terra Maestricht tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie