UITGEBREID ADVIES NODIG? PLAN EEN AFSPRAAK IN

  • Mosa Terra Maestricht

Mosa Terra Maestricht tegels horen tot één van de populairste Mosa tegelseries. Het uiterlijk van iedere vloertegel is verschillend, een effect dat bereikt wordt door een speciaal ontwikkelde techniek.

Mosa Terra Maestricht tegels zijn zeer maatvast, waardoor volstaan kan worden met een minimale voegbreedte van slechts 2 mm. De tegel is absoluut slijtvast, mooi vlak en keihard. Bovendien zijn Mosa Terra Maestricht tegels bestand tegen vorst en zeer gemakkelijk te onderhouden.

Tegels van Mosa Terra Maestricht zijn verkrijgbaar in een vlakke uitvoering en in een slipwerende uitvoering met reliëf. Dat maakt Mosa Terra Maestricht tegels bij uitstek geschikt in badkamers. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende vierkante formaten: 15x15 cm, 30x30 cm, 45x45 cm, 60x60 cm en 75x75 cm. Daarnaast zijn stroken verkrijgbaar van 5x60 cm, 10x60 cm, 15x60 cm en 30x60 cm.

De Mosa Terra Maestricht tegelserie is mooi te combineren met de Mosa Terra LED tegelserie, vierkante tegels met in het midden een vierkant LED-lampje.

Voor wie houdt van een meer klassieke vloer of wand, is er de Mosa Terra Maestricht 15x30 cm tegelserie. Deze tegels kunnen door hun lengte-breedteverhouding in verschillende patronen gelegd worden. Bekijk op de website van Mosa de Terra Maestricht tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Terra Maestricht van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Terra Maestricht tegelserie.

Webdesign: Creative Data