Terug

Mosa Global Collection tegels

Mosa Global Collection tegels zijn ongeglazuurde keramische vloertegels in een variëteit aan actuele kleuren. Mosa Global Collection tegels zijn er hiernaast in drie verschillende varianten: Glanzend, Mat of Mat Gespikkeld. Met zoveel kleuren, varianten en formaten is de Mosa Global Collection een tegelserie waarmee u elk gewenst project vorm kunt geven.

Deze vloertegels en wandtegels zijn er in de vierkante formaten 10x10 cm, 15x15 cm en 30x30 cm. Ook bestaan ze in de langwerpige formaten 15x4,5 cm, 20x5 cm, 10x20 cm en 15x30 cm. Bekijk op de website van Mosa de Global Collection tegels voor meer informatie en afbeeldingen. Bekijk ook de antislip variant Mosa Globalgrip®.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de vloertegelserie Global Collection van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Global Collection tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie