Terug

Mosa Wandtegels

Mosa Wandtegels vormen een belangrijk onderdeel van de 7 miljoen vierkante meter aan tegels die het bedrijf jaarlijks produceert. De wandtegelseries van Mosa kunt u allemaal terug vinden op de wandtegel-pagina van Mosa.

Mosa Wandtegels zijn in diverse tegelpatronen te plaatsen; Mosa heeft een eigen online tool ontwikkeld om de patronen zelf te combineren en er een unieke touch aan te geven. In deze zogenaamde pattern generator kunt u eindeloos combineren en experimenteren met tegelformaten en tegelkleuren.

Tegelhuis Montfoort biedt scherpe prijzen voor Mosa wandtegels en in de showroom hebebn wij monstermappen en losse tegels liggen om een kijkje te nemen. Wilt u het assortiment Mosa wandtegels uitgebreid bekijken, bezoek dan eens een van de Mosa designstudio's in Amsterdam of Maastricht.

Mosa wandtegels gaan mooi samen met Mosa vloertegels, bijvoorbeeld met de Mosa Terra Maestricht tegelserie. Bekijk ook alle tegels op de Mosa Tegels website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in Mosa wandtegels? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van Mosa wandtegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie