Terug

Mosa Murals tegels

Mosa Murals tegels is een reeks vernieuwende wandtegels van Mosa. Deze keramische tegels geven iedere muur een individueel karakter, omdat u de formaten, kleurtonen en oppervlakten kunt samenstellen tot een Mosa Murals geheel.

De Mosa Murals tegelserie reeks:

  • Mosa Murals Blend tegels zijn gemaakt vanuit een visie om wandtegels met elkaar te mixen tot een keramisch totaalbeeld, met een eigen structuur en karakter. De basistegels zijn de Murals Blend unitegels in diverse kleurtonen. Deze zijn door Mosa op elkaar afgestemd voor een gemakkelijke combinatie. Er zijn 9 kleuren beschikbaar, met elk maar liefst 4 soorten tinten.
  • Mosa Murals Fuse is gebaseerd op dynamiek en beweging. Door subtiele kleurgradaties en -variaties spelen de tegels in op de gebruiker: ze lijken licht van uiterlijk te veranderen, afhankelijk van de positie van de kijker. Fuse kent 8 kleuren en 3 formaten.
  • Mosa Murals Lines zijn tegels met een verdiept asymmetrisch vlak. Schaduw en licht geven de keramische wanden veel diepte. Per tegel is de verspringing in de tegel op een andere plek. U krijgt hierdoor een unieke, speelse wand. Leverbaar in 7 kleuren.
  • Mosa Murals Change zijn tegels die speelse, unieke tegelwanden creëren door hun structuur. Elke tegel heeft een vlak, dat op een willekeurige manier extra is geglazuurd. Mosa Murals change is zeer uniek. Deze tegelserie is ontworpen door Ina Matt en het Mosa designteam. Verkrijgbaar in 7 kleuren.

Bekijk alle Mosa Murals tegels of de uitgebreide brochure (pdf) op de website van Mosa voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Murals van Mosa? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Mosa. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Mosa Murals tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie