Terug

Edimax Resine tegels

Edimax Resine tegels zijn prachtige grote vloertegels met de uitstraling van steen. Ze zijn geschikt voor bijvoorbeeld de woonkamer of andere ruimten in een huis, maar ook voor winkelpanden lenen deze tegels zich erg goed. Het decor dat op de tegels is aangebracht heeft mooie steengroeven en elke tegel heeft een uniek decor. Bovendien geniet u van het praktische gemak van tegels. Edimax Resine tegels gaan lang mee, zijn waterbestendig en erg makkelijk te onderhouden. De tegels geven uw ruimte een moderne, rustieke uitstraling.

De Edimax Resine kleuren:

  • Blanc
  • Gris
  • Sable

Edimax Resine komt in het vierkante formaat 60,4x60,4 cm. Ook is er een langwerpige variant van 30,1x60,4 cm. Daarnaast is er mozaïek verkrijgbaar in tegelmatten van 30,1x30,1 cm. Dit mozaïek komt in twee varianten, 5x5 cm of 2,5x2,5 cm. Bekijk op de website van Edimax de Resine tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Resine van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Resine tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie