Terug

Edimax Astor Concert tegels

Edimax Astor Concert tegels is een stijlvolle natuursteenlook tegels serie waarbij deze gerenommeerde fabrikant uit Noord Italië vooral rekening heeft gehouden met mensen die met de steeds populairder wordende speelse patronen aan de gang willen in hun badkamer of keuken. Denk bijvoorbeeld aan zeshoekige tegels of aan tegels die in chevron ofwel visgraatpatronen gelegd kunnen worden. 

Edimax Astor produceert deze natuursteenlook tegels en design tegels zowel in het wit als in het zwart en de twee kleuren zijn bij uitstek geschikt om door elkaar gebruikt te worden.

Op de Edimax Astor Concert webpagina vindt u uitgebreide informatie over afmetingen en daarnaast ook veel afbeeldingen. U krijgt hier een goede visuele indruk van de serie. De voertaal op de website is Italiaans maar wij weten er alles van dus neemt u gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier als u vragen hebt. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Concert van Edimax Astor? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax Astor. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Astor Concert tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak