Terug

Edimax Astor Bloom tegels

Edimax Astor Bloom tegels behoren tot de buitencatergorie als het gaat om natuursteenlook tegels. De bekende Italiaanse fabrikant heeft met Bloom namelijk vloertegels ontworpen met een bijzonder soort reliëf waardoor de tegels niet meer van natuursteen zijn te onderscheiden. Edimax Astor heeft hiervoor gebruik gemaakt van een geavanceerde methode: de 3D Shaped techniek. 

De natuursteenlook tegels van de Bloom serie zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, elk met een geheel eigen karakter:

  • White 
  • Beige 
  • Grey 

De Edimax Astor Bloom tegels zijn verkrijgbaar in grote formaten als 60x120, 80x80 en 60x60 centimeter maar ook in kleinere formaten. Ga voor meer informatie over afmetingen en om foto's te bekijken naar de Bloom website. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Bloom van Edimax Astor? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax Astor. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Astor Bloom tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie