Terug

Edimax InStone tegels

De Edimax Instone tegelserie bestaat uit prachtige vloertegels met een robuuste, klassieke steenlook. Edimax Instone vloertegels hebben een versleten look, ook qua textuur aan de zijkanten. De tegels zijn in diverse (grote) formaten leverbaar, die uw interieur een ruwe, maar elegante uitstraling geven. Bovendien is de Edimax Instone tegelserie verkrijgbaar in twee verschillende beigetinten die uw interieur rustgevend doen ogen.

Edimax Instone tegels zijn leverbaar in twee kleuren:

  • Instone Bone (de lichtere variant)
  • Instone Golden (de donkerdere variant)

Edimax Instone tegels hebben diverse vierkante en langwerpige formaten, tot wel 45.3x45.3 cm of 30x45.3 cm. De verschillende grootten en vormen van de tegels maken allerlei aparte legverbanden mogelijk, zoals een Romaans legverband. Daarnaast zijn er Edimax Instone mozaïek tegels en speciale stukken leverbaar. Bovendien heeft elke tegel zijn eigen karakteristieke decor, wat zorgt voor een originele vloer.

Bekijk de Edimax Instone tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Instone van Edimax? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Edimax. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Edimax Instone tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie